Hilst_Header_Coachen

Zakelijk tekenen

Met de training Zakelijk Tekenen leer je hoe je tekeningen gebruikt in je zakelijke communicatie. Denk niet, ik kan niet tekenen! Iedereen kan met een aantal goede basistechnieken leren tekenen. Je zult versteld staan van wat je kan! Plus je hoeft nooit meer op Google te zoeken naar de juiste afbeelding, die maak jezelf!

Een plaatje zegt meer dan 1000 woorden is een bekend gezegde. Visualiseren zorgt ervoor dat je beter luistert naar elkaar, verwachtingen onderling afstemt en de missie of visie in een snelle pitch op papier zet. Met je eigen gemaakte afbeeldingen maak je voor de organisatie herkenbare iconen. Die herkenbaarheid maakt dat je ook makkelijker en sneller samenwerkt. Visuals helpen de boodschap beter te interpreteren, informatie sneller te verwerken en het blijft beter hangen.

Wat je leert:
Eerst leren we je iets af. Je maakt je niet meer druk om wat anderen van je tekening vinden. We beginnen met het standpunt dat iedereen kan tekenen. Je kunt prima een rondje, rechthoek of vierkant tekenen.

Dan bouwen we aan vertrouwen
We bouwen aan je vertrouwen. We leren je rondjes en driehoeken te herkennen in fotos. We maken van een driehoek een theekan of een fiets. Krijg je dat voor elkaar dan gaan we een stapje verder. Voor je het weet teken je een ijsbeer. Of wat dacht je van conceptuele plaatjes zoals stip aan de horizonde uitdagingmijlpalen’ of doelen.

De laatste stap
Je leert beelden te kiezen bij je verhaal. Plus je leert denken in metaforen en iconen.

Vul het formulier in en ontvang direct de brochure in de e-mail.

Ontvang nu de factsheet

Je ontvangt de brochure direct in de e-mail.

 

 

 

Heb je vragen? Neem dan contact op met Camila of één van haar collega’s:
Telefoon: (033) 450 5000
E-mail: info@hilst.nl
Of gebruik de chatfunctie rechts onderin.